Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/eventspa/public_html/foodintelforum.ro/2018/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Mirela Iovu – FOODINTEL FORUM

Mirela Iovu

Vicepresedinte CEC Bank

Cu o experienta de aproape 22 ani in sistemul bancar (dintre care 15 ani in functii de conducere) doamna Mirela Iovu s-a alaturat echipei de conducere a CEC Bank, in calitate de vicepresedinte, in 2008, avansand in aceasta pozitie din cea de director al Directiei Juridice si de Conformitate din cadrul Bancii.

In prezent, este doctorand al Scolii doctorale a Facultatii de Drept Bucuresti, fiind licentiata in stiinte juridice a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu. De asemenea, este Master of Business Administration (MBA) de la City University of Seattle, SUA si a obtinut o diploma postuniversitara de profesionist in Guvernanta, Risc si Conformitate – ICA Professional Postgraduate Diploma in Governance, Risk and Compliance – de la International Compliance Association (ICA) in cooperare cu The Univesity of Manchester-Manchester Business School.

Doamna Iovu a urmat mai multe cursuri si stagii de specializare la nivel national si international, in domenii precum: medierea si alte metode de solutionare alternativa a disputelor, conformitate, guvernanta interna, adminsitrare riscuri, piete de capital, restructurare financiara si de afaceri, antifrauda, business intelligence, digital banking & disruptive tehnologies. Doamna Iovu este si un membru activ in cadrul mai multor comisii tehnice ale Asociatiei Romane a Bancilor iar din mai 2007 este reprezentantul comunitatii bancare ca membru permanent in Grupul de Suport Juridic al European Payment Council (EPC) pe proiectul Single European Payment Area (SEPA).

Este vicepresedinte al Asociatiei Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar, membru fondator si secretar general al Ligii Europene pentru Cooperare Economica – ELEC – sectiunea Romania, precum si membru al multor alte ONG-uri si grupuri think-tank civice, profesionale si din industrie: AAFBR, ASPES, AEDBF, Profesional Women Network, Business Women Forum Romania.

De asemenea, doamna Iovu a fost invitata sa tina mai multe cursuri, seminarii si conferinte despre: sistemul de control, guvernanta, ADR, prevenirea insolventei, restructurare si recuperare credite, fiind o perioada si lector in cadrul programului MBA al City University of Seattle si Globaltraining Romania pentru cursul “Consumer behaviour.”

Scroll Up