Chef Claude Giraud la București

Meniul Cinei Exclusive organizată în data de 18 iunie 2018 cu ocazia Conferinței “FINANTARE, COMPETITIVITATE, URAGAN TEHNOLOGIC IN INDUSTRIILE ALIMENTARE SI AGRICULTURA”, va fi pregătit de CLAUDE R. GIRAUD, unul dintre cei mai apreciați bucătari francezi, deținător a doua stele Michelin.

Claude R. Giraud, pe langă restaurantele de renume în care a gătit, a obținut în decursul anilor foarte multe premii și aprecieri, fiind considerat o legendă a gastronomiei franceze:

1979: Marele Premiu al Academiei Internationale de Bucatarie

1979: Finalist de Grand Cuisine Award Taittinger

1979: Finalist Grand Culinary Imperial Mandarin Award

1980: Campionatul francez de desert

1982: 1 Stea Michelin (Cea mai tanara stea din Franta)

1984: Medalia de aur a criticii gastronomice din Franta

1985: Medalia de aur pentru turism

1985: Cupa europeana a tinerilor bucatari (Milano)

1986: Cupa Mondiala a bucatariei (Madrid)

1986: Maestrul Maestrilor bucatari din Franta

1987: Clasat al doilea bucatar al Frantei de catre revista Times

1987: Diploma l’Elite Culinaire Europeenne EUROTOQUE

1988: 4 Stele Champerard

1988: Obtine cea de-a doua Stea Michelin (cel mai tanar bucatar cu doua stele Michelin)

 

Venirea in România a lui Claude R. Giraud, special pentru a găti aceasta cină de gală, reprezintă un eveniment in sine, meniul promis de către acesta fiind unul care va surprinde cu siguranță și cele mai rafinate gusturi.

Leave a Reply

Scroll Up